Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Messi og alle Barcelona-spillerne står over FIFA-gallaen

Klubben bekrefter.

BLIR HJEMME: Verken Lionel Messi eller noen av hans lagkamerater i Barcelona er til stede under FIFA-gallaen i Zürich når årets spiller i verden skal kåres mandag kveld.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">AP Photo/Alberto Saiz</span>
BLIR HJEMME: Verken Lionel Messi eller noen av hans lagkamerater i Barcelona er til stede under FIFA-gallaen i Zürich når årets spiller i verden skal kåres mandag kveld. Foto: AP Photo/Alberto Saiz Vis mer

Verken Lionel Messi eller noen av hans lagkamerater i Barcelona er til stede under FIFA-gallaen i Zürich når årets spiller i verden skal kåres mandag kveld.

Det kom fram i en pressemelding fra klubben. Spillerne forbereder seg til åttedelsfinalen i den spanske cupen mot Athletic Bilbao på Camp Nou onsdag.

Alle de inviterte Barcelona-spillerne med Messi i spissen vil bli værende i Spania.

Messi er blant de tre finalistene hos de mannlige nominerte. Det samme er også Cristiano Ronaldo (Real Madrid) og Antoine Griezmann (Atlético Madrid). Ronaldo er klar favoritt til å sikre seg prisen. Portugiseren vant Gullballen i desember.

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu vil være til stede i salen under seremonien sammen med flere andre fra klubbens ledelse.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling