Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi og co. kan ha kastet bort serieledelsen

Poengtap mot Levante åpner for Atletico Madrid. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Levante - Barcelona 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Real Madrid la press på Barcelona og Atletico Madrid etter 5-0-seieren på bortebane mot Real Betis i går, og katalanerne måtte vinne for å ta tilbake luken på tre poeng.

Lionel Messi er endelig skadefri, og startet sin første ligakamp etter skadeproblemene argentinere hadde før og like etter nyttår. Barcelona jaget ledermål i den andre omgangen, og det var Messi som fikk de største sjansene.

Iherdig forsvarsspill og en strålende Keylor Navas i Levante-buret holdt imidlertid hjemmelaget inne i kampen. Messi bommet på tre store muligheter i andre omgang, noe som er uvant kost fra den kanten.

Vanskelig - Dette er alltid en vanskelig bortekamp. De forsvarte seg bra, og vi gjorde det vi kunne for å vinne kampen. Vi produserte sjanser, men manglet litt flaks, sier Messi etter kampen.

Det betyr at Atletico Madrid tar over serieledelsen med seier over Sevilla seinere i kveld.

- I starten av sesongen vant vi kamper uten å spille bra, i dag spilte vi bra uten å vinne kampen, sier Barcelona-manager Tata Martino til spanske Marca.

Pangstart Loukas Vyntra ga hjemmelaget overraskende ledelsen etter ti minutter da han stanget inn en corner, men ni minutter seinere var det igjen balanse i regnskapet. Xavi sendte en presis ball inn på hodet til Gerard Pique, som stanget ballen i nettet på corneren. Scoringen var nesten identisk som den til Levante.

Barcelona manglet boksåpnerne Andres Iniesta (kneskade) og Neymar (ankelskade) i kveldens kamp, og skapte lite farlig resten av omgangen.

Levante lå på nedre halvdel før kampen, og har ingen god statistikk å vise til på hjemmebane denne sesongen (3-3-3 før kvelden skamp). Det første oppgjøret mellom lagene endte hele 7-0 til Barcelona i august i fjor.

Det er fortsatt utrolig jevnt i toppen mellom de tre øverste lagene, og Barcelona-trener Gerardo Martino har tidligere uttalt at han ikke er sikker på om 100 poeng er nok til å vinne La Liga denne sesongen - slik Barcelona gjorde i fjor.

Hele Norges coronakart