UNDERHOLDER: Kevin Eide (18) og Tobias Brandal Busæt (19) er på Ekebergsletta for å underholde. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
UNDERHOLDER: Kevin Eide (18) og Tobias Brandal Busæt (19) er på Ekebergsletta for å underholde. Foto: Fredrik Ø. SandbergVis mer

- Messi og Ronaldo ville vært nybegynnere i duell mot oss

Det sier trikserne Tobias Brandal Busæt og Kevin Eide.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Tobias Brandal Busæt (19) fra Oslo og Kevin Eide (18) fra Tomter i Østfold er på Norway Cup for å underholde. Ingen av dem spiller fotball - men har heller satset på en karriere som triksere.

- Det startet med at vi interesserte oss for den tekniske biten av fotballspillet, sier gutta.

På Ekebergsletta viser de fram triksene sine som blant annet pauseunderholdning. Begge er en del av et triksemiljø, og de trener flere timer daglig.

- Det gjelder å utfordre seg selv hele tiden, og lære nye ting. Det har blitt en hobby for meg. Dersom jeg kjeder meg hjemme, går jeg bare ut i hagen og trikser, sier Brandal Busæt.

Gutta har trikset i over fem år, og ifølge dem selv er det stor forskjell på teknikken til de som satser på triksing kontra fotballspillere.

- Tippeliga-spillerne har ikke sjans mot oss. Dersom Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo hadde utfordret oss ville de følt seg som nybegynnere. I fotball er de overlegne, men det er noe helt annet å gjøre triks med en ball, sier Brandal Busæt.

?