Messi og stjernene starter

Her er Argentinas lag mot Norge.

HOLMENKOLLEN (Dagbladet.no): Alfio Basile møtte norsk og argentinsk presse i dag, og presenterte en sterk Argentina-oppstilling til kampen mot Åges elleve. Her er de elleve som starter (4-3-3):

Oscar Ustari - Javier Zanetti - Nicolas Burdisso - Ezequiel Garay - Gabriel Milito - Javier Mascherano - Luis Gonzales - Maximiliano Rodriguez - Diego Milito - Lionel Messi - Ezequiel Lavezzi.

Basile, som tok laget til finalen i Copa America tidligere i sommer, sier kampen mot Norge er en viktig del i arbeidet fram mot VM-kvalifiseringen som starter i høst. 

- Dette er en veldig viktig kamp, for som dere ser, har vi med en del nye, unge spillere. Dette er en viktig del av oppkjøringa til kampene mot Chile og Venezuela i kvalifiseringen senere i år, sa Basile. 

Han sier Norge er valgt fordi laget må lære å spille mot ulike typer lag. Det blir viktig hvis laget skal nå drømmen om ny VM-suksess. Men veteran-treneren vet ikke mye om Norge, og sier han bare kjenner to av Åge Hareides menn.

- Jeg kjenner bare Carew og Riise, som er gode spillere, men det blir ingen lett kamp, sier Basile.

KLARE TIL KAMP: Lionel Messi og trener Alfio Basile er klare til kamp mot Norge på Ullevaal i morgen. Messi starter som en av tre spillere på topp for Argentinerne. Foto: SCANPIX
KLARE TIL KAMP: Lionel Messi og trener Alfio Basile er klare til kamp mot Norge på Ullevaal i morgen. Messi starter som en av tre spillere på topp for Argentinerne. Foto: SCANPIX Vis mer
Messi og stjernene starter
STJERNE: Lionel Messi er bare 20 år, men regnes allerede som Maradonas arvtaker. Barcelona-spilleren har teknikk og overblikk som få andre i fotballverdenen.