HADDE DET IKKE LETT:  Lionel Messi forteller i et intervju at han sleit under fjorårssesongen. Foto: NTB Scanpix
HADDE DET IKKE LETT: Lionel Messi forteller i et intervju at han sleit under fjorårssesongen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Messi om skuffelsen: - Det var veldig vanskelig

Tilbake etter en tung periode.

• PSG - Barcelona 20:45
i Dagbladets fotballstudio

(Dagbladet): Rekordknuseren Lionel Messi er ikke som alle andre. Han er et unikum på banen - og den lekne stilen har gjort han til en av verdens mest populære fotballspillere.

Han er den ubestridte eneren i Barcelonas stjernegalleri - og går alltid foran.

Sleit Men i fjor sleit Messi.

I hvert fall etter egne standard. For det er bare Messi - eventuelt Cristiano Ronaldo - som ikke er fornøyd med en sesong som ender med 41 mål på 44 kamper.

Men til tross for et godt målsnitt - mistet Barcelona både La Liga-tittelen og tapte i den spanske cupfinalen mot erkerival Real Madrid.

Året, som også var preget med av mye skader for den lille magikeren, ble avsluttet med at Argentina ble et nummer for små og tapte VM-finalen mot Tyskland.

- Jeg var ute en periode skade og mistet flere kamper. Det føltes heller ikke helt riktig da jeg kom tilbake, forklarer Messi i et intervju med Barcelonas hjemmeside.

Da hjelper det så lite at Messi har et godt målsnitt.

- Det er et år jeg prøver å glemme fortest mulig, innrømmer 27-åringen.

Han fortsetter:

- Jeg startet årets sesong på en annen måte på grunn av det som skjedde med meg forrige sesong. Det var en vanskelig tid på grunn av skaden, ting som skjedde utenfor banen og hvordan jeg spilte, sier han til Barcelonas nettsider.

Opptur Årets sesong har vært en opptur for Messi. Barcelona leder La Liga - henger med i CL og er klare for finalen i den spanske cupen.

Til tross for at det har vært flere rykter om en intern konflikt med trener Luis Enrique, har Messi har vært i storform. Ifølge Altomfotball har 27-åringen 34 mål på 30 kamper fra start i ligaen.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg har forsøkt å komme meg tilbake gjennom hardt arbeid, godt humør og stor innsats. Nå føler jeg meg veldig bra, sier Messi.