Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk fotball:

Messi reddet uavgjort etter perlemål, da dommeren misset tre straffesituasjoner på sju minutter

Berget poeng i sluttminuttene.

  • Villarreal - Barcelona 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Verken Lionel Messi, Luis Suarez eller Neymar maktet å score for kveldens bortelag i løpet av de første 45 minuttene på den nå omdøpte stadion «Estadio de la Cerámica».

Barcelona hadde før kampen seks poeng opp til Real Madrid på førsteplass (som har en kamp mindre spilt), med Sevilla mellom de to rivalene med to poeng mer.

Med dagens motstander to poeng bak seg på tabellen, skulle nok det stjernespekkede, katalanske laget helst hatt to viktige poeng i medaljekampen.

V

Da kan man ikke slippe til Alexandre Pato og Nicola Sansone.

Perfekt stikker

Bare fire minutter ut i andreomgangen satte Pato fart mot Marc-André ter Stegen i Barcelona-målet.

Ute på høyrekanten kom Sansone i stor fart, som fikk en perfekt stikker fra Pato. På herlig vis sendte Sansone ballen forbi tre Barcelona-forsvarere, og inn bak målvakt Marc-André ter Stegen.

For en drøy måned siden spilte Barcelona uavgjort mot serieleder Real Madrid. Da ble det 1-1, etter scoring av Suarez og utlikning av Sergio Ramos på overtid. I dag virket det mye vanskeligere å få ballen i mål for det blå- og rødstripede laget.

Tre handssituasjoner på sju minutter

Men de kunne nok fått litt mer hjelp. For etter 72 minutter ble Barcelona snytt for en straffe, da Bruno lå på bakken og strakk seg etter ballen med armen. Messi forsøkte på et skudd, men siden ballen var borti hånda til Bruno, gikk den over mål.

To minutter senere var det Villarreal som ropte på straffe, da Javier Mascherano stoppet et skudd med hånda inne i feltet. Dommeren så ingenting, og Barcelona kjørte kontra mot.

Så kom nok en hands-situasjon tre minutter senere. Denne gangen var det nok en gang Bruno som handset, men igjen sto dommeren feilplassert.

Messi-perle

Barcelona og Messi fikk et frispark på tampen, da sistnevnte ble felt på rundt 20 meter.

Det var akkurat det argentineren trengte for kvelden. Han banka til med venstrefoten, og ballen gikk i krysset.

En herlig perle av Messi, som scoret sesongens 13. mål for Barcelona, og samtidig reddet ett poeng for det katalanske laget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling