Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi rundlurte keeper og scoret. Men var det offside?

Sendte Leverkusen ut av Champions League.

OMDISKUTERT: Lionel Messi scoret kampens første mål. Det er vanskelig å si om superstjerna var i offside da pasningen gikk. Foto: NTB Scanpix
OMDISKUTERT: Lionel Messi scoret kampens første mål. Det er vanskelig å si om superstjerna var i offside da pasningen gikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

• Bayer Leverkusen - Barcelona 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Barcelona hadde ikke noe å spille for i kveld, da katalanerne allerede er klare for åttedelsfinalen som gruppevinner. Noe som laget så ut til å bære preg av til tider i kveld.

Bayer Leverkusen hadde på sin side alt å vinne. For med seier, om Roma samtidig avga poeng mot BATE, ville tyskerne gå videre til åttedelsfinalen sammen med det spanske storlaget.

Stjernegalleriet fra Barcelona stilte med unggutter som Wilfrid Kaptoum, Sergi Samper og Munir El Haddadi, og benket stjerner som Luis Suarez og Sergio Busquets. Til tross for et solid overtak til Leverkusen, klarte spanjolene å ri poenget i land.

Messi-scoring Bayer Leverkusen hadde ikke noe respekt for gigantlaget Barcelona, og gikk ut i hundre på hjemmebane. Allerede etter fem mnutter hadde tyskerne produsert to gode muligheter som ikke ble scoring.

I stedet var det den lille magikeren Lionel Messi som åpnet scoringsballet. Ivan Rakitic fant argentineren med en fin stikker etter at han vant ballen høyt i banen, og spørsmålet er om Messi var i offside da pasningen gikk. TV-bildene ga ikke noe sikkert svar.

Linjedommeren holdt imidlertid flagget nede, og Messi gjorde ingen feil da han rundet keeper og plasserte ballen i det tomme buret. Det var hans tredje scoring i sesongens gruppespill.

Leverkusen hadde på ingen måte gitt opp, og hjemmelaget fikk sin belønning i første omgang. Javier Hernández spilte en sesong i Barcelona-rival Real Madrid, og scoret mot sine tidligere konkurrenter i kveld.

Utliknet Scoringen til «Chicharito» kom etter en innlegg fra venstre, som 27-åringen banket høyt i mål. Samtidig er det nok en del Manchester United-fans der ute som irriterer seg over at spissen har scoret fem mål på seks kamper i Champions League, mens de røde sliter med å finne spisser som scorer mål.

I den andre omgangen skapte hjemmelaget sjanser på løpende bånd, men ingen av Leverkusen-spillerne maktet å overliste Marc-André ter Stegen i Barcelona-målet.

Det var smått utrolig at Leverkusen ikke scoret flere mål, noe som betyr at Roma er videre til åttedelsfinalen med 0.0 mot BATE.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media