Messi savner Ronaldo

Barcelona-stjernen røper.

SAVN: Lionel Messi innrømmer at han savner å konkurrere mot Cristiano Ronaldo. Samtidig snakker argentineren om muligheten for å avslutte karrieren i hjemlandet. Foto: NTB Scanpix
SAVN: Lionel Messi innrømmer at han savner å konkurrere mot Cristiano Ronaldo. Samtidig snakker argentineren om muligheten for å avslutte karrieren i hjemlandet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Lionel Messi innrømmer at han savner å konkurrere mot Cristiano Ronaldo. Samtidig snakker argentineren om muligheten for å avslutte karrieren i hjemlandet.

- Jeg savner Cristiano i Spania, sa Messi på argentinsk radio fredag, ifølge Sky Sports.

- Det var herlig å ha han her, selv om det plaget meg å se han vinne så mange trofeer. Det ville vært flott hvis han fortsatt var her.

I radiointervjuet viste Messi med det til Ronaldos imponerende troféfangst i Real Madrid. Portugiseren var med på å vinne blant annet ligaen og cupen to ganger, og mesterligaen hele fire ganger, før han dro til Juventus i fjor.

Etter det har Real Madrid slitt, mens Messi og Barcelona har hatt en kruttsterk sesong. Katalanerne leder La Liga med ti poeng, de er i cupfinalen i Spania og i kvartfinalen i mesterligaen, hvor de møter Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

I det samme radiointervjuet snakket Messi også om muligheten for å avslutte karrieren i hjemlandet.

- Jeg kommer til å utsette det å legge opp så lenge jeg kan, sa Messi og la til at hvis han flytter hjem til Argentina, ville det være for å spille for hjembyens klubb Newell's Old Boys.

- Jeg ville elsket å ende karrieren i Newell's, men det er ikke enkelt. Helt oppriktig så vet jeg ikke, sa han.