Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi skadd i Barca-seier

Mister «El classico».

Barcelona knuste Valencia 3-0 på bortebane, men det var en seier med bismak. Lionel Messi mister storkampen mot Real Madrid om en uke.

Messi haltet av banen med en muskelskade i første omgang, etter å ha vært involvert i kampens to første mål. Klubben bekreftet lørdag at den argentinske juvelen ikke blir klar til toppkampen mot serieleder Real Madrid.

Ventelig er 20-åringen ute en måneds tid.

Barcelona-trener Frank Rijkaard kunne imidlertid konstatere at han er godt forspent med andre offensive trusler. Samuel Eto’o er tilbake etter langvarig skadepause og avgjorde lørdagens kamp med to mål i den første halvtimen.

– Samuel var svært viktig for oss i dag, og vi må gratulere ham med en prestasjon på høyt nivå, sa Rijkaard.

Eidur Gudjohnsen økte ledelsen i annen omgang, og Valencia kan prise seg lykkelig over at det ikke ble flere baklengsmål. Laget ble regelrett utspilt selv om Rijkaard lot Ronaldinho hvile seg på benken.

Rijkaards gamle landslagskollega Ronald Koeman har kommet helt skjevt ut som Valencia-trener, og klubben er i fritt fall på tabellen.

Valencia er også ute av europacupen etter sisteplass i Rosenborgs gruppe, og laget har helt sluttet å score mål. Lørdagens kamp var den sjette på rad uten Valencia-scoring.

BISMAK: Leo Messi var involvert i de to første Barcelona-scoringene, men måtte forlate banen med skade før pause. Foto: EPA/SCANPIX
BISMAK: Leo Messi var involvert i de to første Barcelona-scoringene, men måtte forlate banen med skade før pause. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer

Særlig lysere blir det ikke av at Fernando Morientes måtte ut med skade. David Villa er skadet fra før.

Barcelonas byrival Espanyol er derimot i upåklagelig form og er ubeseiret i 12 kamper etter 1-0-seieren over Levante. Daniel Jarque ble matchvinner, og Espanyol er oppe på fjerdeplass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling