Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi-skade ødela gleden for Barca

Komfortabel seier mot Celtic.

(Dagbladet.no): Barcelona - Celtic 1-0, 4-2 sammenlagt.

Lionel Messi la grunnlaget for Barcas avansement med en stor oppvisning i Glasgow for to uker siden.

Dermed var det ekstra surt for de rød- og blåstripete å se sin argentinske ballmagiker forlate banen med lårskade og oppløst i tårer i første omgang.

- Messis skade påvirket laget i kveld. Han har vært skadet der før, og det var et veldig trist øyeblikk. I morgen får vi resultatet av de medisinske testene, og vi håper det ikke er så ille som det ser ut, sa Barca-trener Frank Rijkaard etter kampslutt, ifølge Uefa.com.

Men nederlenderen kan fort bli skuffet. Lårskaden ser nemlig ut til å holde den argentinske stjernespilleren borte fra fotballen i minst en måned, skriver NTB.

Celtic hadde et meget vanskelig utgangspunkt med 2-3 fra hjemmebane, og da Xavi scoret allerede i det tredje minuttet på Nou Camp, var det i praksis avgjort.

BEKYMRING: Lionel Messis lårskade skaper bekymring i Barcelona. Her er det Deco og Ronaldinho som kommer styrtende til mens den argentinske teknikeren ligger nede med smerter i låret. Foto: Josep Lago, AFP/Scanpix
BEKYMRING: Lionel Messis lårskade skaper bekymring i Barcelona. Her er det Deco og Ronaldinho som kommer styrtende til mens den argentinske teknikeren ligger nede med smerter i låret. Foto: Josep Lago, AFP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media