Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi skal behandles for nyrestein

Nye tester.

HAR VONDT: Lionel Messi har slitt med nyrestein siden desember. Nå skal han behandles. Foto: AP /Manu Fernandez/ NTB Scanpix
HAR VONDT: Lionel Messi har slitt med nyrestein siden desember. Nå skal han behandles. Foto: AP /Manu Fernandez/ NTB Scanpix Vis mer

Lionel Messi får mandag og tirsdag denne uken behandling for problemer med nyrestein.

Messi fikk trøbbel med nyrestein under klubb-VM i desember. Ifølge Barcelona «skal Messi mandag og tirsdag gjennom ulike tester for å se an utviklingen av nyresteinsproblemene fra desember».

Det er ventet at Messi er tilbake når Barcelona møter Valencia i Copa del Rey-returen etter 7-0-seier i første kamp. Messi scoret hattrick i det første møtet.

Ifølge avisen Mundo Deportivo skal Messi gjennom klassisk ultralydbehandling av nyrestein. I løpet av en times tid håper en at nyresteinene er knust.

Nyresteinsanfall kan være svært smertefullt. Messi gikk glipp av semifinalen mot Guangzhou under klubb-VM i desember, men rakk finalen hvor Barcelona slo River Plate 3-0. Messi scoret det førte målet i finalen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram