Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi sparket ned: - Sjeldent å se et mer fortjent rødt kort

Direkte rødt kort.

• Barcelona - Atletico 2-1

(Dagbladet): Lionel Messi og Luis Suarez scoret målene for Barcelona som vant 2-1 i toppkampen mot Atletico Madrid.

Det var tett og jevnt i 44 minutter, men så fyrte det seg skikkelig opp på Nou Camp. Midt på banen ble Lionel Messi stygt stemplet av Atletico Madrid-back Filipe Luís. Luis' strake fot traff Messi på leggen og Barcelona-angriperen ble liggende å vri seg på gresset.

Rundt stormet illsinte lagkamerater og dommeren hadde ikke noe annet valg enn å dra fram det røde kortet.

- Dere alle så reaksjonen min. Det var sjokkerende, sier Barcelona-manager Luis Enrique etter kampen, ifølge AS.

Dermed måtte gjestene starte 2. omgang med én spiller mindre på banen. Messi så ut til å komme fra situasjonen uten skade.

- Det er sjeldent jeg har sett et mer fortjent rødt kort. Det er på sånt det finnes røde kort i fotballen, sa Viasat-kommentator Arnstein Friling på direkten.

Koke-mål Det var La Ligas nummer 1 og 2 som møttes til match på Nou Camp i ettermiddag og begge lagene har hatt en god sesong.

SINT: Barcelona-manager Luis Enrique. Foto: AFP PHOTO/ PAU BARRENA
SINT: Barcelona-manager Luis Enrique. Foto: AFP PHOTO/ PAU BARRENA Vis mer

Atletico Madrid tok ledelsen etter 10 minutter. Et innlegg fra høyre fant en umarkert Koke som satte ballen i mål fra 11-12 meter.

Etter 30 minutter slo Barcelona tilbake. Lionel Messi fikk de nødvendige centimeterne inne i gjestenes felt og han banket inn 1-1 etter fin pasning fra Jordi Alba.

Mer Barcelona Bare åtte minutter seinere var det Luis Suarez som fikset 2-1. Spissen lurte seg fri etter pasning fra Dani Alves, og fra skrått hold sendte Suarez Barcelona i ledelsen.

Atletico Madrid spilte seg til flere kjempesjanser til å utligne i 2. omgang, men en heldig og dyktig Barcelona-keeper Claudio Bravo stoppet bortelaget. Atleticos Diego Godin fikk rødt kort rundt halvveis i omgangen - noe som heller ikke gjorde det lettere for gjestene.

Kampen endte 2-1.

Barcelona topper tabellen med 51 poeng. Bak følger Atletico med 48 og Real Madrid med 44.