VM-kvalifisering i Sør-Amerika:

Messi spydde og var dårlig på vei til kamp, scoret et fantastisk mål og nektet å snakke med pressen

Innholdsrikt mot Colombia. 

SJEKK MESSIS MÅL: Og alle de andre høydepunktene fra kampen mot Colombia. Video: Viasat

Messi spydde på flyet på vei til San Jose, men da kampen endelig var i gang var han bare klein for motstanderlaget.

Den argentinske superstjerna var ustoppelig da Argentina vant 3-0 hjemme mot Colombia i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Barcelona-spilleren åpnet målkontoen for vertene med et fantastisk frispark fra rundt 25 meter etter ti minutter. Knapt kvarteret senere var han servitør da han leverte et millimeterpresist innlegg på pannebrasken til Lucas Pratto.

Også på 3-0 var Messi arkitekt og tilrettelegger. 29-åringen vant ballen høyt i banen og serverte Angel Di Maria på åpent mål drøyt fem minutter før slutt.

Men det var ikke bare scoringen og de målgivende pasningene som var av det spektakulære slaget i San Juan. Vendingene, fintene, taktomslagene og pasningene var i helt egen klasse fra nummer ti på Argentina.

Protest

Etter kampen ønsket imidlertid verken han eller noen andre på det argentinske laget å snakke med den hjemlige pressen. Grunnen var skriverier om at Ezequiel Lavezzi var tatt i å røyke hasj under samlingen.

– Vi har bestemt oss for å ikke prate med pressen. Dere vet naturligvis hvorfor, sa Messi.

Seieren gjorde uansett at Messi og co. klatret til femteplass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Det holder til omspill mot vinneren av Oseania-kvaliken. Opp til Chile og Ecuador på henholdsvis 4.- og 3.-plass skiller det kun ett poeng.

Brasil-seier

Brasil har på sin side full fart mot VM i Russland i 2018 etter 2-0 borte mot Peru. De gulkledde topper kvalifiseringen med 27 poeng, og det virker utenkelig at de skal rote bort en VM-plass.

Gabriel Jesus og Renato Augusto scoret målene for Brasil som tok sin sjette strake seier under den nye trenere Tite.

I de øvrige kampene vant Bolivia 1-0 mot Paraguay, Ecuador vant komfortabelt 3-0 hjemme mot Venezuela, mens Chile tok tre poeng mot Luis Suárez og hans lagkamerater på Uruguay med 3-1 hjemme.

Alexis Sánchez scoret Chiles to siste mål. Det betyr at Arsenal-spilleren etter alt å dømme har ristet av seg strekkskaden han pådro seg forrige uke.

(NTB)