Messi tangerte Raúls scoringsrekord

- Lar seg trigge av Ronaldo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Ajax - Barcelona 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Barcelona har virkelig ikke hatt noen god start med Luis Suárez på banen.

Det ble tap i hans Barca-debut i El Clasico forrige helg. Lørdag ble det overraskende tap mot Celta, og tapte for laget på hjemmebane for første gang på 73 år.

Dermed jaktet ikke bare uruguayaneren sin første seier med katelanerne mot Ajax i kveld - han jaktet også sin første scoring for klubben.

Sikret avansement Men Suárez måtte finne seg i å havne i skyggen av Lionel Messi i kveld - som tangerte Raúls scoringsrekord (70) i Champions League.

Barcelona overbeviste ikke like mye som i 3-1-seieren hjemme mot Ajax i oktober, men takket være Messi har nå klubben ni poeng i gruppe F.

- Det viktigste for Barcelona var å komme tilbake på vinnersporet etter to tap i serien, og sikre avansement i gruppa, og få en god opplevelse. Nå går de en viktig kamp i møte i gruppespillet mot PSG for å vinne gruppa, ellers har de på mange måter den hjemlige serien å konsentrere seg om fremover, sier Petter Veland til Dagbladet.

- Statuer på Karl Johan Barcelona holdt på å få en knallåpning på Amsterdam Arena, hadde det ikke vært for at Alba var i offside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer