Messi tilbake i storslag. - Han er den beste jeg har sett i min livstid

Lineker: - Tidenes beste.

(Dagbladet): Lionel Messi har kanskje blitt degradert til verdens nest beste spiller ved Gullballen-utdelingen de to siste årene, men nå ser det ut til at magien er tilbake.

Da Barcelona slo Manchester City ut av Champions League i går kveld, var han mildt sagt strålende. Etter en drøy halvtime fant han lagkamerat Ivan Ratikic med en lekker pasning, og Rakitic kunne score målet som også skulle bli matchvinnende.

Men det var likevel den 27-årige argentineren som var på alles lepper under og etter kampen. Han var enkelt og greit i en klasse for seg. Selv om City-målvakt Joe Hart også må nevnes i gode ordelag etter gårsdagens kamp.

- Tidenes beste BBC-ekspert Gary Lineker var ikke i tvil i kampen som sendte Englands siste Champions League-håp ut av turneringen.

- Messi er udiskutabelt den beste spilleren som noensinne har hatt på seg fotballsko. Ikke prøv å argumentere mot, en gang, skriver Lineker på Twitter.

Lineker var selv i sin tid en mer enn habil fotballspiller, og har spilt både for det engelske landslaget, Barcelona og Tottenham.

- En målestokk for Messis storhet er at han får verdensklassespillere som (Sergio) Agüero og (Luis) Suarez til å se helt ordinære ut, fortsetter Lineker.

- Bare å nyte Tidligere Arsenal-spiller Thierry Henry slenger seg på.


- Hvordan kan du tvile på en fyr som det der? Han er på et nivå der det er klin umulig. Etter alt han har gjort må vi bare nyte det han gjør, som i kveld, sier Henry, som i går var tilstede hos Sky Sports som ekspertkommentator.

Tidligere sports- og klubbdirektør i Monaco, Tor-Kristian Karlsen, er enig med fotballstorhetene.


- Akkurat nå tror jeg Messi er tilbake på topp. Om han er tidenes beste... Ja, sannsynligvis. Man skal ikke sette spillere fra forskjellige tider opp mot hverandre, det må ses i en kontekst. Men i min livstid, er Messi den beste jeg har sett, sier Karlsen til Dagbladet.