Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi tok tilbake ledelsen i toppscorerduellen

Avsluttet måltørken etter to mål mot Almeria.

DELT TOPPSCORER: Messi er tilbake på toppen av toppscorerlisten sammen med Ronaldo etter sitt straffemål i dag. Foto: REUTERS/Albert Gea
DELT TOPPSCORER: Messi er tilbake på toppen av toppscorerlisten sammen med Ronaldo etter sitt straffemål i dag. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer

(Dagbladet): Barcelona-Almeria 3-1 (0-0)

Messi hadde ikke scoret på en snau måned for Barcelona, men i dag ble det slutt på måltørken.

Først satte den lille magikeren inn reduseringen for Barcelona på straffespark, før han scoret sitt andre for dagen etter rot i forsvaret til bortelaget like før full tid.

Dermed topper han toppscorerlisten med 29 mål, ett foran Ronaldo.

Det var nok mange som ventet seg store sifre i dagens kamp etter at det første oppgjøret mellom lagene endte hele 8-0 til Barcelona.

Barcelona hadde et massivt ballinnhav den første omgangen med hele 78 prosent. Laget klarte imidlertid ikke å skape mange sjanser.

Etter 30 minutter måtte Bojan ut med skade. Da var det duket for David Villa som startet kampen på benken.

Fire minutter ut i den andre omgangen skulle spissen få sjansen til å gi hjemmelaget ledelsen. Etter en pasning fra Messi fikk Villa avsluttet fra 16 meter, men ballen trillet på innsiden av stolpen og ut.

Sjokk-mål Minuttet senere sendte Barcelona opp mange spillere når Iniesta mistet ballen på sin høyreside. Almeria kontret, og ballen havnet til slutt hos en helt umarkert Corona som sendte sjokkbølger gjennom Camp Nou da han gav bortelaget ledelsen.

Det var imidlertid ikke lenge bortelaget var i jubelrus. Tre minutter senere blir David Villa spilt fri, og spissen felles av Almeria-keeper Alves.

Messi fikk sjansen fra krittmerket, og satte ballen kaldt og rolig i mål.

19-åringen Thiago ble belønnet med startplass i dagens kamp, og svarte med å sende Barcelona i ledelsen etter 65 minutter. En perfekt slått corner fra Messi traff hodet til spanjolen som stanget ballen kontant i mål.

Like før slutt rotet bortelaget det til for seg selv, og serverte Messi ballen slik at han kunne troe øverst på toppscorerlista.

Javier Mascherano pådro seg gult kort og må stå over den neste kampen mot Real Madrid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media