Messi tok tilbake tabelltoppen

Fikset 2-1 over Malaga sju minutter før slutt.

|||

Real Madrid fikk låne tabelltoppen i noen få timer, før den akrobatiske ballkunstneren Lionel Messi førte Barcelona tilbake i førersetet i den spanske toppdivisjonen.

Sju minutter før full tid dukket Messi med det suverene blikket og det ekstremt lave tyngdepunktet opp til rett tid som så mange ganger før, etter et forbilledlig forarbeid av Xavi og Dani Alves. Det ga 2-1 over Malaga.

Det var Messis 17. scoring for sesongen, og han deler toppscorertittelen sammen med Valencias hvasse David Villa.

- Det var en vanskelig kamp, men vi skulle likevel ha scoret flere mål. Seieren var viktig, og vi er nødt til å fortsette med å innkassere trepoengere siden Real Madrid spiller så bra for tiden, sa Messi.

Messi har unektelig et poeng.


11-3 på to kamperSist vant Real Madrid 6-2 over Villarreal. Lørdag ble øylaget Tenerife knust med 5-1 etter scoringer av Gonzalo Higuain (2), brasilianeren Kaka, Cristiano Ronaldo på straffe og innbytteren Raul.

- Jeg er veldig fornøyd med måten laget framstår på. Vi var mange spillere som kan utgjøre den lille forskjellen. De siste gode resultatene kommer av alt arbeidet vi har lagt ned, sa Reals trener Manuel Pellegrini.

(NTB-AFP).

Malagas Wellington i kamp mot Barcelonas Gerard Pique (til venstre) og Carles Puyol under lørdagens seriekamp i Spania. Barcelona vant 2-1. Foto: REUTERS/SCANPIX.

Messi tok tilbake tabelltoppen