Messi var så god at United-stjerna ville gråte

- Han er så bra!

HYLLER MESSI: Ander Herrera er mektig imponert over Barcelonas nummer tis ferdigheter. Foto Paul Hanna / Reuters og Craigh Brough / Reuters (innfelt)
HYLLER MESSI: Ander Herrera er mektig imponert over Barcelonas nummer tis ferdigheter. Foto Paul Hanna / Reuters og Craigh Brough / Reuters (innfelt) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ander Herrera var én av banens beste da Manchester United søndag slo Liverpool på Anfield.

I et lengre intervju med El País kommer 25-åringen med en oppsiktsvekkende innrømmelse.

Ikke om kampen eller den strålende formen de røde fra Manchester har, men om det som akkurat nå kanskje er verdens beste spiller.

- Da jeg så Lionel Messi mot Manchester City, ville jeg gråte. Han er så bra! sier baskeren til den spanske avisa.

På samme åndedrag forklarer Herrera at han lett blir opphisset og rørt.

Fast plass Etter å ha signert for storklubben for en overgangssum rundt 300 millioner kroner, har Herrera på nyåret vist prov på at han blir en viktig mann for laget.

Fra og med FA-cupkampen mot Preston i februar har spanjolen startet samtlige kamper for Manchester United. Det har gitt selvtillit der han stadig har vokst seg større i rollen som ballfordeler på midtbanen.

Louis van Gaals mannskap har vunnet fem av seks seriekamper etter at Herrera ble fast på laget, feilskjæret kom mot Swansea.

To forskjellige verdener Van Gaals filosofi er noe som står i sterk kontrast til det 25-åringen reiste fra i Athletic Bilbao. Under energiske Marcelo Bielsa tok Herrera og lagkameratene utallige løp for å åpne motstandernes forsvar. I Manchester United er det en langt mer ballbesittende stil. Den har Herrera brukt tid på å bli trygg med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.