Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi var sliten og orket ikke ta bilde med politimann. Så fant han passet til Barca-stjernen

Nå risikerer han streng straff for å legge bildet ut på snapchat.

MOTTOK PRIS: Lionel Messi var i Dubai for å ta imot denne prisen. Foto EPA/NTB Scanpix
MOTTOK PRIS: Lionel Messi var i Dubai for å ta imot denne prisen. Foto EPA/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Lionel Messi var i desember i Dubai for å motta prisen for årets spiller i kåringen til Global Soccer Awards.

På flyplassen i Dubai tok en politimann bilde av passet til superstjernen, for så å legge ut bildet på snapchat med tittelen:

«Dette er Messi her i Dubai.. hva skal jeg gjøre nå? Skal jeg brenne passet eller bare legge det tilbake... jeg vil legge det tilbake.»

Han tenkte nok at kun hans nærmeste venner ville se bildet, men i stedet spredde det seg i alle retninger. Han aner ikke hvordan det spredte seg, fortalte han i ettertid.

Politimannen, som omtales som J.M, skal først ha forklart at han hadde tillatelse fra Messis livvakt om å legge ut bildet på snapchat.

Seinere innrømmet han hva han hadde gjort, i retten. Samtidig ba han retten være tolerant.

- Jeg ventet på Messi for å ta et bilde med ham, men de som var rundt ham fortalte at han var sliten og ikke orket å ta et bilde. I stedet gikk jeg forbi passkontrollen der jeg så Messis pass på et bord. Jeg tok tak i passet, åpnet det og tok bilder med min telefon via snapchat, sier den mistenkte ifølge Gulf News.

Han skal ha vært på jobb for å levere egenmelding, da en ansatt fortalte ham at Messi var på vei i et privatfly. Det skulle ikke utvikle seg til å bli drømmemøtet han så for seg.

Nå risikerer politimannen seks måneder i fengsel, og større bøter for opptrinnet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media