TILBAKE: Lionel Messi under VM-kvalifiseringskampen mellom Argentina og Uruguay første september. Foto: EPA/Nicolas Aguilera
TILBAKE: Lionel Messi under VM-kvalifiseringskampen mellom Argentina og Uruguay første september. Foto: EPA/Nicolas AguileraVis mer

Messi vil avslutte karrieren i Argentina

Tidligere har det vært skrevet at Lionel Messi ønsker å avslutte sin karriere i Barcelona, men nå har argentineren avslørt at han vil spille for Newell's Old Boys.

Spissen forlot Newell's til fordel for Barcelona som 13-åring. I et intervju med Telefe's Polemica en el Bar avslørte han nylig at han gjerne returnerer til gamleklubben.

- Jeg ville elsket det (å returnere). Det er noe jeg har fulgt med på fordi det var min drøm som barn, sier 29-åringen.

- Selvsagt endret livet mitt seg og tok en annen retning, men jeg angrer ingenting.

- Det er noe jeg har fulgt med på. Jeg vil spille i argentinsk fotball og Newell's hvor jeg vokste opp, sier Messi om en retur til hjemlandet.

Barcelona-stjerna er nå tilbake på landslaget under VM-kvalifiseringen. I intervjuet fortalte han også om hvorfor han valgt å uttale at han ville ga seg på landslaget etter det knusende finaletapet i Copa America.

- Det var det jeg følte på det tidspunktet. Akkurat da kollapset alt rundt meg fordi alle følte at det var det øyeblikket (vi skulle vinne mesterskapet), på grunn av hvordan laget var og hvordan vi spilte hver kamp, sier han.

- Vi vil alle vinne. Jeg har kjempet mot Seleccion og min drøm er å vinne noe.

- Å komme så nærme og ikke klare det var utrolig frustrerende for oss alle.