Messi vil dele æren med Barca-kameratene

Kronet fantastisk sesong med å bli årets spiller.

ÅRETS SPILLER: Den argentinske ballmagikeren Lionel Messi fikk som ventet Fifa-prisen for årets spiller. Messi takket lagkameratene i Barcelona i talen.Foto: SCANPIX/AFP / FABRICE COFFRINI
ÅRETS SPILLER: Den argentinske ballmagikeren Lionel Messi fikk som ventet Fifa-prisen for årets spiller. Messi takket lagkameratene i Barcelona i talen.Foto: SCANPIX/AFP / FABRICE COFFRINI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I fjor var det Cristiano Ronaldo som fikk den ærerike belønningen for det som etter hvert skulle bli hans siste hele år i Manchester United, da han mottok Fifas utmerkelse for årets spiller i verden.

I år var det som ventet Lionel Messis tur til å motta prisen, som ble delt ut av de to mektigste i fotballverden, Uefa-president Michel Platini og Fifa-president Michel Platini.

- Dette er en stor ære. Jeg må få takke alle mine kolleger som har stemt på meg, sier Messi.

- Jeg må også dele prisen med vennene mine i Barcelona, dette er en perfekt avslutning på et perfekt år for oss, sier argentineren.

Barcelona avsluttet den siste sesongen med VM-tittelen i helga, og har med det vunnet mesterligaen, klubb-VM, spansk serie, spansk cup, den europeiske supercupen og den spanske supercupen. Året er dermed det beste i klubbens 110-årige historie - mye takket være Lionel Messi.

De nominerte i Fifa-kåringen er stemt fram av verdens landslagskapteiner og landslagstrenere, og har blitt delt ut siden 1991. Sammen med Messi og Ronaldo var også Andres Iniesta, Kaká og Xavi nominert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer