Messi ville ikke være noe dårligere enn Ronaldo

Se alle scoringene fra gårsdagens Champions League-runde.

(Dagbladet): Onsdag scoret Cristiano Ronaldo hattrick i Champions League, og i går gjorde Lionel Messi det samme da Ajax fikk en fotballeksjon på Nou Camp. Argentineren og portugiseren vil sannsynligvis kjempe om toppscorertroféet til siste slutt, nær sagt som vanlig.

Arsenal har en imponerende seiersrekke i ligaen, og fortsatte den gode trenden i Champions League. Aaron Ramsey scoret sitt sjette mål på seks kamper, og har vært en stor bidragsyter til den gode formen til London-klubben.

Milan våknet seint, men fikk til slutt med seg en viktig seier hjemme mot Celtic. Et selvmål i det 82. minutt sørget for å gi hjemmelaget pusterom.

Schalke 04 vartet tidvis opp med stor fotball i sin egen lekestue. Det førte til en solid seier i den første gruppespillkampen.

José Mourinho har fått den morsomme egg-uttalelsen i trynet i engelske aviser i dag. Sjokktapet for Basel fikk engelske journalister til å leke seg med egg-vitser.

Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp gikk amok etter at dommeren satte i gang spillet før midtstopper Neven Subotic hadde kommet seg på plass. Raseriet til Klopp gikk ut over fjerdedommeren. Tyskeren gikk tett opp i ansiktet på dommeren og skjelte han ut. Etterpå fulgte han opp med ironisk applaus.

Gårsdagens resultater i Champions League:

Marseille - Arsenal 1-2

Austria Wien - Porto 0-1

Milan - Celtic 2-0

Schalke 04 - Steaua Bucuresti 3-0

Barcelona - Ajax 4-0

Chelsea - Basel 1-2

Napoli - Borussia Dortmund 2-1

Ateltico Madrid - Zenit 3-1