Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messis bønn

Lionel Messi oppfordrer alle til å høre på helsemyndighetene og uttrykker støtte til dem som er påvirket av koronavirussituasjonen.

Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) Vis mer

– Helse må alltid komme først. Dette er en ekstraordinær situasjon, og instruksene fra både helseorganisasjoner og offentlige myndigheter må følges, skriver den argentinske fotballstjernen på Instagram.

Ved siden av et bilde av seg selv og to av sine sønner fortsetter Messi med en appell om å bruke tiden til å være med sine nærmeste.

MESSI: Den brasilianske playboy-modellen Suzy Cortez (29) er svært begeistret for den argentinske superstjernen Lionel Messi. Video: @suzycortezoficial, NTB Scanpix, Rødt Kort Vis mer

– Nå er det tid for å være ansvarlig og bli hjemme. Det er også et perfekt øyeblikk å nyte tiden med sine kjære, noe du ikke alltid får.

Spansk La Liga er i likhet med de aller fleste europeiske fotballserier lagt på is på grunn av frykten for koronasmitte. Real Madrids fotballspillere er satt i karantene, etter at en spiller hos klubbens basketballag testet positivt for viruset.

Lørdag kom også det første tilfellet av koronasmitte til et fotballag i La Liga. To personer tilknyttet klubben Alavés har testet positivt for viruset.

Hele Norges coronakart