SKUFFET:  Lionel Messi og Argentina ble tapende finalist i Copa America. Her går Messi forbi trofeet med sølvmedaljen. NTB Scanpix
SKUFFET: Lionel Messi og Argentina ble tapende finalist i Copa America. Her går Messi forbi trofeet med sølvmedaljen. NTB ScanpixVis mer

Messis familie angrepet av fans. Måtte rømme tribunen

Truffet av gjenstand.

(Dagbladet): Finalen i Copa America gikk ikke helt etter planen for Lionel Messi og Argentina i natt. Chile vant 4-1 etter straffesparkkonkurranse.

Men verre for Messi var det som skjedde på tribunen i den chilenske hovedstaden Santiago. Her satt Messis foreldre og to brødre. Den ene - eldstemann Rodrigo - ble truffet av en gjenstand.

Det hele endte med at familien rømte inn på stadion, og så andre omgang på TV, skriver den engelske avisa Daily Mail.

Trakassert Dramaet startet rettet før pause. Estadio Nacional var ei heksegryte med 45.693 tilskuere. Men noen klarte ikke å oppføre seg, og kastet en gjenstand mot Messi-familien. Gjenstanden traff Rodrigo.

Også pappa Jorge og mamma Celia skal ha blitt trakassert av slyngler. De var kommet for å se sønnen Lionel hjelpe Argentina til å vinne Copa America for første gang siden 1993. I stedet måtte de se andre omgang, ekstraomgangene og straffesparkkonkuransen fra en TV-skjerm.

Også familien til Sergio Agüero skal ha blitt trakassert, ifølge Daily Mail.

Ute på banen fikk Messi tøff behandling av det chilenske forsvaret. Og for andre gang på ett år tapte han en finale med Argentina. I fjor ble laget slått 1-0 i VM-finalen mot Tyskland i Rio de Janeiro.

Stormet pressesenteret Også under VM i Brasil markerte chilenske supportere seg med negativt fortegn. Over hundre av dem var billettløse i forbindelse med kampen mot Spania.

Så hva gjør man?

Jo, stormer pressesenteret på Maracana.

Alle ble til slutt pågrepet etter tumulter og oppstandelse.