MER MESSI: Barcelona-fansen kan glede seg over at Lionel Messi har signert en ny kontrakt. Foto. Jonathan Nackstrand/AFP/NTB Scanpix
MER MESSI: Barcelona-fansen kan glede seg over at Lionel Messi har signert en ny kontrakt. Foto. Jonathan Nackstrand/AFP/NTB ScanpixVis mer

Messis nye årslønn: 80 millioner kroner

Forlenget med Barcelona.

Lionel Messi har skrevet under en ny langtidskontrakt med Barcelona. Argentineren blir i klubben til 2018.

Partene har lenge vært enige om å fortsette samarbeidet, og torsdag opplyste Barcelona-ledelsen at Messi har signert en ny avtale. Tidligere har lagkameratene Carles Puyol og Xavi Hernandez forlenget sine kontrakter med klubben.

- Etter Puyol og Xavi var det i ettermiddag Leo Messis tur. Den argentinske stjernen, som hadde faren sin med seg, har skrevet under en forlengelse av kontrakten sin med klubben til 30. juni 2018. Kontrakten ble signert i Barcelonas kontorer med president Sandro Rosell, visepresident Josep Maria Bartomeu og sportsdirektør Andoni Zubizarreta til stede, heter det i en uttalelse på klubbens nettsted.

Ifølge spanske medier vil Messi ha en årslønn på drøyt 80 millioner kroner. Kjøpsklausulen i kontrakten hans er satt til 1,85 milliarder kroner, slik den også var i hans forrige kontrakt.

Det er sjette gang på åtte sesonger at stjernespissen har forhandlet fram en ny kontrakt med klubben.

Barcelona har naturligvis hatt et sterkt ønske om å beholde Messi. Argentineren satte rekord med 91 mål for klubb og landslag i 2012.

(NTB)