Cristiano Ronaldo

- Messis overgang ødela for Ronaldo

Den spanske avisa Marca hevder at Lionel Messi (34) fort kan ha stukket kjepper i hjulene for Cristiano Ronaldo (36) denne sommeren.

PÅ VEI UT?: Cristiano Ronaldo skal være åpen for en overgang vekk fra Juventus denne sommeren. Foto: ReporterTorino / LiveMedia.
PÅ VEI UT?: Cristiano Ronaldo skal være åpen for en overgang vekk fra Juventus denne sommeren. Foto: ReporterTorino / LiveMedia. Vis mer
Publisert

Den spanske avisa Marca hevder lørdag at det fort kan gå mot en overgang for Cristiano Ronaldo denne sommeren.

Den økonomiske situasjonen i Juventus skal på ingen måte være gunstig, og den nye sportslige ledelsen som tok over denne sommeren skal anse det som mulig å kvitte seg med lønnen til den portugisiske megastjernen.

I tillegg skal trener Max Allegri, som kom inn tidligere i sommer, være interessert i å styrke troppen med spillere som Manuel Locatelli og Miralem Pjanic. Det kan fort bety en exit for Ronaldo, skriver Marca.

DRIKKE: Det startet med Christiano Ronaldo som fjernet noen Cola-flasker, så har det tatt helt av. Men Leonardo Bonucci brydde seg ikke mye om det. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Messi lukket døra

Det skal uansett anses som en vrien oppgave å finne et nytt hjem til den 36 år gamle stjernen.

Cristiano Ronaldo skal nemlig selv ha pekt seg ut Paris Saint-Germain som den mest logiske destinasjonen dersom en overgang skulle ha funnet sted denne sommeren.

I Paris har man uansett funnet en løsning ved navn Lionel Messi, skriver Marca.

STJERNEN: Lionel Messi er spilleren PSG har valgt å signere. Foto: AP Photo/Francois Mori.
STJERNEN: Lionel Messi er spilleren PSG har valgt å signere. Foto: AP Photo/Francois Mori. Vis mer

- Lionel Messis ankomst har lukket døra til Parc des Princes, skriver den anerkjente journalisten José Félix Díaz, som er kjent for å følge Real Madrid svært tett.

Videre rapporterer han at Ronaldo og hans representanter skal ha tatt kontakt med Real Madrid for flere måneder siden for å høre om det ville vært mulig med en retur til Santiago Bernabéu.

Det skal ha blitt avvist av Madrid-ledelsen. Ronaldo spilte som kjent i Real Madrid fra 2009 til 2018 før han dro videre til Juventus.

Tiden renner ut

Det tredje alternativet «Team Ronaldo» skal ha hatt var en retur til Manchester United, hevder Marca. Der skal man også ha hatt andre prioriteter.

Marca skriver at United jobber med å løse framtida rundt Paul Pogba, som bare har et år igjen av sin avtale, mens de også har signert Jadon Sancho denne sommeren.

PANGSTART: Paul Pogba og Manchester United fikk en kanonåpning på Premier League-sesongen. Foto: REUTERS/Phil Noble.
PANGSTART: Paul Pogba og Manchester United fikk en kanonåpning på Premier League-sesongen. Foto: REUTERS/Phil Noble. Vis mer

Cristiano Ronaldo har selv ett år igjen av kontrakten, men avisa er taktfaste i sine påstander om at man nå jobber aktivt med å finne en løsning.

For Juventus sin del så anser man det som en positiv endring dersom man finner en løsning der «den gamle dame» og Ronaldo skilles.

Overgangsvinduet i Europa stenger natt til 1. september ved midnatt. I løpet av sin tid i Juventus har Cristiano Ronaldo vunnet den italienske ligaen to ganger.

Han står også med fem Champions League-titler i løpet av sin karriere, der fire ble vunnet med Real Madrid, og én med Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer