Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messis prislapp: 2.230.000.000 kroner

Skrev ny kontrakt med Barcelona.

KOSTBAR JUVEL: Lionel Messi har hatt et fantastisk 2009. Spilleren som etter all sannsynlighet blir kåret til verdens beste spiller seinere i høst, har nå også fått en prislapp som matcher statusen. Med sin nye kontrakt med Barcelona, er han verdsatt til 2,23 milliarder norske kroner.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini
KOSTBAR JUVEL: Lionel Messi har hatt et fantastisk 2009. Spilleren som etter all sannsynlighet blir kåret til verdens beste spiller seinere i høst, har nå også fått en prislapp som matcher statusen. Med sin nye kontrakt med Barcelona, er han verdsatt til 2,23 milliarder norske kroner.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

||| Barcelona-juvelen Lionel Messi har forlenget kontrakten sin med ytterligere to år. Argentineren blir værende på Nou Camp til 2016.

22 år gamle Messi, som ble kåret til årets spiller i Europa av UEFA nylig, var en av nøkkelspillerne forrige sesong da laget vant den spanske serien, cupen og mesterligaen.

I den nye kontrakten har han fått med en overgangsklausul om at han kan selges for minst 2,23 milliarder kroner (250 millioner euro), opplyser klubben på sitt nettsted.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media