KOSTBAR JUVEL: Lionel Messi har hatt et fantastisk 2009. Spilleren som etter all sannsynlighet blir kåret til verdens beste spiller seinere i høst, har nå også fått en prislapp som matcher statusen. Med sin nye kontrakt med Barcelona, er han verdsatt til 2,23 milliarder norske kroner.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini
KOSTBAR JUVEL: Lionel Messi har hatt et fantastisk 2009. Spilleren som etter all sannsynlighet blir kåret til verdens beste spiller seinere i høst, har nå også fått en prislapp som matcher statusen. Med sin nye kontrakt med Barcelona, er han verdsatt til 2,23 milliarder norske kroner.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano RellandiniVis mer

Messis prislapp: 2.230.000.000 kroner

Skrev ny kontrakt med Barcelona.

||| Barcelona-juvelen Lionel Messi har forlenget kontrakten sin med ytterligere to år. Argentineren blir værende på Nou Camp til 2016.

22 år gamle Messi, som ble kåret til årets spiller i Europa av UEFA nylig, var en av nøkkelspillerne forrige sesong da laget vant den spanske serien, cupen og mesterligaen.

I den nye kontrakten har han fått med en overgangsklausul om at han kan selges for minst 2,23 milliarder kroner (250 millioner euro), opplyser klubben på sitt nettsted.

(NTB)