- Mest av alt savner jeg eplepaien de serverte

Ronaldo om det gode forholdet til Ferguson og United.

SAVNER UNITED: Cristiano Ronaldo forteller i et intervju med Zoo Magazine at han savner Manchester United og de tidligere lagkameratene. Foto: REUTERS/Phil Noble/
SAVNER UNITED: Cristiano Ronaldo forteller i et intervju med Zoo Magazine at han savner Manchester United og de tidligere lagkameratene. Foto: REUTERS/Phil Noble/Vis mer

Følg Champions League i fotballstudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo har levert en eventyrlig sesong for Real Madrid - og scoret ett mål da laget etter all sannsynlighet sikret seriegull med 2-1 mot Barcelona lørdag.

I morgen spiller Real Madrid returkamp mot Bayern Munchen - og superstjernen kan avslutte sesongen med tittel i både Spania og Europa.

Dette blir i så fall portugiserens første seriemesterskap etter at han forlot Manchester United i 2009.

I et nytt intervju sier Ronaldo at han savner lagkameratene i England.

- Jeg snakker med Sir Alex (Ferguson) en gang i blant, og jeg savner Manchester. Det føles som jeg forlot familien min ettersom jeg tilbrakte seks år der og fortsatt har et godt forhold til Ferguson og guttene på laget, sier Ronaldo til Zoo Magazine, ifølge Aftonbladet.

Denne sesongen står Ronaldo med fantastiske 42 seriemål på 34 kamper.

- Jeg snakker fortsatt med Rio Ferdinand, Nani, Anderson og Patrice Evra. Jeg ser på dem som en stor familie, og savner dem. Mest av alt savner jeg eplepaien de serverte på Carrington (treningsfeltet) etter treninger. Den var utrolig, sier Ronaldo.

Ronaldo jakter sin andre Champions League-tittel - og han vant den gjeve turneringen med nettopp United i 2008.

På spørsmål om hva han savner mest med Ferguson, svarer Ronaldo slik:

- Jeg savner hans gode humør, haha. Men han hadde alltid god energi med spillerne på laget. Det savner jeg, sier Ronaldo med et smil.

I FORM: Cristiano Ronaldo og Real Madrid vant mot Barcelona i helga. Foto: REUTERS/Albert Gea
I FORM: Cristiano Ronaldo og Real Madrid vant mot Barcelona i helga. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer