Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mest lyst til å ta ti paracet og legge meg i fosterstilling

Emil Iversen (24)

NYTT TOPPLØP: Emil Iversen leverte nok en god prestasjon i Tour de Ski og forsterket søknaden om landslagsplass neste vinter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NYTT TOPPLØP: Emil Iversen leverte nok en god prestasjon i Tour de Ski og forsterket søknaden om landslagsplass neste vinter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

TOBLACH (Dagbladet): Med en åttendeplass på 10-kilometeren i Toblach i dag tok Emil Iversen nok et steg mot neste vinters A-landslag.

- Dette var bra. Jeg er skikkelig fornøyd med bare å være et sekund bak en mann som Daria Cologna, sier Iversen.

Tour de Ski har vært et veldig bra utsillingsvndu for Iversens ferdigheter. Sprint-seieren i Oberstdorf, der han slo stakespesialisten Ustiugov på oppløpet fortalte mye. At han holdt følge med verdenseliten på 10-kilometeren i skøyting i dag, forteller enda mer.

- Jeg har jobbet veldig hardt med skøytinga. Det er artig å få til et godt løp og vise at jeg kan hevde meg så bra. Et sekund bak Dario, det er ganske uvrkelig det og, sier Emil Iversen.

Han har fått god uttelling, men kjenner at det koster å gå så mange skirenn på så få dager.

- Når du våkner om morran har du mest lyst til å ta ti paracet og legge deg i fosterstilling og ligge der resten av dagen.

- Men du må jo opp og presse ned litt brød, og prøve å få ned noen kaffekopper før en gjør seg klar til løp, sier Iversen, som sliter litt med matlysta etter hvert.

- Jeg har ikke noe særlig matlyst nei. Jeg kjenner meg så mett og trøtt hele tida. Det blir litt godteri og ting som er lett å få ned.

Men om matlysten svikter, så er det ikke mye i veien med lysten til å bli ferdig med Tour de Ski.
 
- Jeg gleder meg til dette er over. Men jeg skal avslutte med stil og prøve å gå to gode løp til, sier Emil Iversen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media