Mest pop i Valencia

Fotballspilleren John Carew blir stadig mer populær i Valencia. Nå får han også ros for sin innsats utenfor banen.

- John er den klart hyggeligste spilleren på laget. Han har alltid tid til både oss og fansen, og han er veldig populær her, sier Moses Dominguez - journalist i lokalavisa Levante.

Han skryter uhemmet av nordmannen.

- Etter at det ikke ble noen overgang til Fulham i fjor vinter, har han bare blitt en mer og mer populær mann i klubben. Nå skal det veldig mye til før de slipper ham, sier Dominguez.

- Jeg skal ikke si det for sikkert, men jeg vil anta at de skal ha opp mot 25 millioner euro for ham. Det er ikke sikkert det er nok heller, sier Dominguez.

25 millioner euro tilsvarer 181 mill. kroner med dagens kurs.

Fin bil

Dominguez har også inntrykk av at nordmannen trives veldig godt i Spania.

- Han er alltid veldig blid, og jeg tror han nyter stjernestatusen. Kona mi så han i byen i går. Da kjørte han rundt i en kjempeflott bil og spilte høy musikk.

I dag spiller Valencia borte mot Real Madrid.

- Den kampen må vi vinne. Hvis ikke blir det veldig langt opp, sier Carew til Levante. Valencia er for øyeblikket to poeng bak Ronaldo & Co på andreplass og ytterligere fem bak serieleder Real Sociedad.

- Real er verdens beste lag, så for oss blir dette dobbel motivasjon. Raul er kanskje deres viktigste spiller, og han må vi passe ekstra godt på. Men vi vet at vi også har et bra lag, og jeg tror det blir en bra kamp, sier Carew.

Fornøyd med dommerne

Det samme møtet i fjor endte med hjemmeseier 1- 0. I den kampen ble dommeren kritisert for at han annullerte et tidlig mål av Carews kollega Adrian Ilie. Nordmannen er ikke redd for at det også skal skje i år.

- Gjør han det, får jeg bare lage ett til, sier «Store-John» og ler.

- Uansett håper jeg på å score i morgen. Når du lager mål mot Real Madrid, blir det lagt ekstra merke til. Men jeg bryr meg ikke så mye om det - det er det samme hvem det er mot bare jeg scorer, sier Carew, som er godt fornøyd med behandlingen han har fått fra dommerne i år.

- I fjor ble jeg veldig ofte avblåst fordi jeg er sterk i kroppen. I år dømmer de ikke like mye mot meg, og jeg har skaffet laget noen straffespark i stedet for å lage frispark til motstanderen.

HYGGELIG: John Carew har blitt en populær mann i Valencia. I kveld møter de Real Madrid. - Real er verdens beste lag, så for oss blir dette dobbel motivasjon, sier Carew.