- GOD MOTSTAND: Egil Olsen mener Wales-kampen 12. november er viktig med tanke på VM-kvalifiseringen som starter neste år.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
- GOD MOTSTAND: Egil Olsen mener Wales-kampen 12. november er viktig med tanke på VM-kvalifiseringen som starter neste år. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Mest redd for Gareth Bale og Craig Bellamy

Drillo mener Wales på bortebane er en tøff nøtt.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Egil «Drillo» Olsen tok ut troppen til privatlandskampen mot Wales 12. november i ettermiddag.

Troppen var uten store overraskelser.

- Vi møter et Wales-lag i klar framgang. Vi velger ikke motstand fra øverste hylle - men jeg ser på dette som en vanskelig bortekamp, sier Egil Olsen.

Olsen mener Wales ikke er en kasteball for Norge. Wales har kun deltatt i ett stort mesterskap: I VM i Sverige i 1958. I 2008 tapte Norge 3-0 borte mot laget fra balløya. Da var Åge Hareide landslagssjef.

- Jeg har ikke sett Wales spille i år, men har sett at resultatene deres er gode. De har flere internasjonale stjerner, men er en motstander som skal passe oss godt,  sier Olsen til Dagbladet.

WALES-STJERNE: Gareth Bale er Tottenham-spiller og er en av waliserne Egil Olsen er mest oppmerksom på før landskampen. Foto: AP Photo/Oleg Popov
WALES-STJERNE: Gareth Bale er Tottenham-spiller og er en av waliserne Egil Olsen er mest oppmerksom på før landskampen. Foto: AP Photo/Oleg Popov Vis mer

- Hvilke stjerner?

- Det er flere. Jeg er mest redd for Gareth Bale (Tottenham) og Craig Bellamy (Liverpool). Wales er gode på kantene, sier Olsen.

Wales ligger på 45. plass på Fifa-rankingen - 21 plasser bak Norge. Laget fra Storbritannia har klatret fra en 90. plass.

Dette blir Drillo og landslagets siste kamp i 2011. Og Drillo mener at privatlandskampen blir «starten» for den kommende VM-kvalifiseringen som starter neste år.

- Kvaliken begynner med denne kampen. Mange av de samme spillerne som er med nå, vil også være med når VM-kvaliken starter. Det gjelder så lenge spillerne får spilletid på klubblaget og er motivert, sier Olsen.