Mest sannsynlig slutt for Lyngåsbanen

Norges mest kjente motorbane legges ned.

LEGGES NED:  Mang en motorsportinteressert har hatt sine timer ved Lyngåsbanen. Her er Europamester i rallycross, Sverre Isachsen, fra en sponsorkjøring på banen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
LEGGES NED: Mang en motorsportinteressert har hatt sine timer ved Lyngåsbanen. Her er Europamester i rallycross, Sverre Isachsen, fra en sponsorkjøring på banen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alt tyder på at Lyngåsbanen i Lier legges ned etter sesongen. Det er en av Norges mest kjente motorbaner.

Banen driftes av NMK Drammen, men klubben varslet i helgen at den neppe får fornyet leien av banen neste år, skriver Drammens Tidende.

Lyngåsbanen er mest kjent for EM-løp i rallycross på 1970-, 80- og 90-tallet. De siste årene er det kun blitt arrangert mindre nasjonale løp i rallycross, bilcross og crosskart.

- En stor del av Motorsport-Norge blir borte når denne banen forsvinner. Det er synd, sier rallycrossføreren Sverre Isachsen til Drammens Tidende.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer