Mest sexy i verden

Jepp, tittelen går til Anna Kournikova. Se lista over de 100 mest sexy!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kåringen skjer av verdens 100 mest sexy kvinner er holdt av det engelske guttemagasinet FHM. Og det er leserne som kårer den russiske tennisblondinen til jordas mest attraktive kvinne.

Fem millioner lesere stemte i kåringen.

Kournikova taper og taper på tennisbanen, men har bedre grep på mannfolkene og sponsorene. For to år siden tjente hun over 250 000 kroner om dagen på reklameoppdrag.

På tennisrankingen er hun ikke ikke inne blant de 50 beste. I FHMs usportslige kåring snek hun seg foran popstjernene Rachel Stevens (S Club 7), Britney Spears og dobbeltvinneren Jennifer Lopez.

- Anna har alltid vært en utfordrer i toppen, og det hun gjør utenfor banen øker populariteten hennes, sier FHM-redaktør David Davies ifølge Reutes.

For et år siden var Anna bare nummer 34 på lista over verdens mest sexy kvinner. Siden har hun brutt med sin russiske NHL-kjæreste og deltatt i popvideo med smørsangerne Enrique Iglesias.

Seks av ti i toppen av lista er popstjerner, og rekordmange av de sexy kvinnene er gravide for tida. Toppløsmodellen Jordan havnet høyest av de kommende mødrene med en 16. plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer