Mester-Magne

MOLDE (Dagbladet): Molde FK- CSKA Moskva 4- 0. Magne Hoseth (18) scoret to, kastet skjorta og sendte Molde til nye mesterligasjanser. - Hoseth er en juvel vi skal finslipe her i Molde. Det er stort av en juniorspiller å stå fram slik i en så viktig kamp, sier trener Erik Brakstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Odd Inge Olsen kom hjem med magetrøbbel fra Moskva og holdt bare en omgang i går. Men på sidelinja sto Magne Hoseth og trippet etter å komme innpå.

- Jeg så jo at vi fikk bedre tak på kampen.Jeg er fornøyd med det meste, men ikke at jeg misset på tre feite sjanser utenom scoringene, sier Magne Hoseth, like selvfølgelig og rolig som han selv avgjorde kampen.

Matchet forsiktig

Russerne fant etter hvert bare én måte å stoppe han på, nemlig å sparke beina under han.

- De måtte ha brekt beina mine på to plasser for at jeg skulle ha gått av banen. Dette var det største jeg har vært med på. Nå håper jeg å få mer spilletid, sier Molde-junioren, som i flere år har vært sjefen på banen på aldersbestemte landslag.

Molde-trener Erik Brakstad har valgt å matche han forsiktig, og junioren har bare spilt seks kamper i Tippeligaen.

Riise-kompis

Magne Hoseths bestekompis er John Arne Riise fra Ålesund som spiller i Monaco. Selv om Hoseth har femårskontrakt i Molde, legger han ikke skjul på at han ønsker å komme seg ut i Europa.

- Foreløpig er målet å spille meg til fast plass i Molde-laget.

Slik sendte den nye yndlingen Molde videre på vei mot Mesterliga, etter at Jo Tessem og Daniel Berg Hestad utliknet russernes ledelse fra bortekampen:

  • 3- 0: Andreas Lund slo stikkpasningen til Hoseth, som scoret med et perfekt skudd.
  • 4-0: Magne Hoseth spilte vegg med Ole Bjørn Sundgot. For fullstendig å ydmyke den russiske bjørnen, satte han ballen mellom beina på keeperen.

- Litt heldig den og, kommenterte Hoseth beskjedent.

  • Nå gjenstår to kamper mot Mallorca (11. august hjemme og 25. august) før laget eventuelt kvalifiserer seg til puljespill i Mesterligaen.

«De måtte ha brekt beina mine på to plasser for at jeg skulle ha gått av banen»Magne Hoseth (18)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer