Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mesterlege skal redde Ronaldos karriere

Opererte ham også for åtte år siden.

Ronaldo har pådratt seg en alvorlig kneskade og brasilianeren har bedt om at mirakeldoktor Gerard Saillant skal operere ham.

Ronaldo (31) pådro seg kneskaden da Milan spilte 1-1 mot Livorno onsdag. Flere spekulerer i om spissens karriere er over.

- Ronaldo har selv bedt om å bli operert i Paris av doktor (Gerard) Saillant, legen som opererte ham for åtte år siden, sier AC Milans medisinske ansvarlige Jean-Pierre Meerssemann.

Da var Ronaldo ute i 20 måneder før han kom tilbake.

Ronaldo er tidenes mestscorende i VM-sammenheng med 15 mål i løpet av tre sluttspill.

- Dersom operasjonen er vellykket, kan han komme tilbake som den store spilleren han har vært, sier Milan-legen Waler Pascale.

Milan-eier Silvio Berlusconi er optimist. Han tror «fenomenet» kommer tilbake på banen.

- Han har fortsatt en ekstraordinær fysikk. Jeg er overbevist om at han i løpet av noen måneder kan komme tilbake som den spilleren vi alle kjenner, sier Berlusconi.

GÅR DET BRA MED DEG? Filippo Inzaghi (t.v.) og Massimo Ambrosini står bøyd over en skadd Ronaldo. Kanskje var dette det siste vi så av brasilianeren på en fotballbane. Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP/SCANPIX
GÅR DET BRA MED DEG? Filippo Inzaghi (t.v.) og Massimo Ambrosini står bøyd over en skadd Ronaldo. Kanskje var dette det siste vi så av brasilianeren på en fotballbane. Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media