Mesterlig managerpremie

RBK er ute, men du kan fortsatt få plass i Champions League-finalen. Meld deg på i Manager 2003!

Meld deg på i Manager 2003!

Manager 2003 er godt i gang, men du har fortsatt mulighet til å ta hjem den gjeveste premien: Tur for to til Old Trafford for å se Champions League-finalen 28. mai.

I Dagbladet.nos populære nettspill er det nemlig de 22 beste rundene som teller i sammendraget. Totalt er det 38 runder. Til helga ruller runde nummer 14. Med andre ord: Melder du deg på nå kan du fortsatt stryke tre runder.

Hva er Manager 2003?


Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på en 15 spiller og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

Meld deg på her!

Per i dag er mer enn 2500 lag med i Manager 2003 fordelt på over 1600 managere.

Mener du at du har litt peiling på fotball, har du sjansen til å bevise det her. Kanskje du vil utfordre jobbkollegaer eller noen i vennegjengen? I Manager 2003 kan du danne din egen liga.

Etter 13 runder leder Dag Wollebæk med sitt lag «Sliterne». Han har så langt plukket 1148 poeng.

  • Vi kårer rundevinnere og månedsvinnere i tillegg til sammenlagtvinnere. Både den som har de 22 beste rundene og totalvinneren av alle de 38 rundene vinner tur til Champions League-finalen.

    Meld deg på i Manager 2003!

<B>REAL FEIRING:</B> I vår tok Real Madrid Champions League-trofeet på Hampden Park i Skottland. I år avgjøres turneringen på Old Trafford - kanskje med deg på tribunen?
VINN TUR TIL OLD TRAFFORD:</B> Champions League-finalen spilles på Old Trafford - med eller uten David Beckham og Manchester United 28. mai.