Mesterlig managerpremie

RBK er ute, men du kan fortsatt få plass i Champions League-finalen. Meld deg på i Manager 2003!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Meld deg på i Manager 2003!

Manager 2003 er godt i gang, men du har fortsatt mulighet til å ta hjem den gjeveste premien: Tur for to til Old Trafford for å se Champions League-finalen 28. mai.

I Dagbladet.nos populære nettspill er det nemlig de 22 beste rundene som teller i sammendraget. Totalt er det 38 runder. Til helga ruller runde nummer 14. Med andre ord: Melder du deg på nå kan du fortsatt stryke tre runder.

Hva er Manager 2003?


Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på en 15 spiller og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

Meld deg på her!

Per i dag er mer enn 2500 lag med i Manager 2003 fordelt på over 1600 managere.

Mener du at du har litt peiling på fotball, har du sjansen til å bevise det her. Kanskje du vil utfordre jobbkollegaer eller noen i vennegjengen? I Manager 2003 kan du danne din egen liga.

Etter 13 runder leder Dag Wollebæk med sitt lag «Sliterne». Han har så langt plukket 1148 poeng.

  • Vi kårer rundevinnere og månedsvinnere i tillegg til sammenlagtvinnere. Både den som har de 22 beste rundene og totalvinneren av alle de 38 rundene vinner tur til Champions League-finalen.

    Meld deg på i Manager 2003!

<B>REAL FEIRING:</B> I vår tok Real Madrid Champions League-trofeet på Hampden Park i Skottland. I år avgjøres turneringen på Old Trafford - kanskje med deg på tribunen?
VINN TUR TIL OLD TRAFFORD:</B> Champions League-finalen spilles på Old Trafford - med eller uten David Beckham og Manchester United 28. mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer