Mesterliga neste

STABEKK (Dagbladet): I går ettermiddag kom Stabæk-styret ut fra møterommet med ferdigsnekrede framtidsvisjoner: Om tre år skal det store Champions League-flagget blafre på Nadderud. Aller helst på et flunkende nytt stadion.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det velkjente drømmen om «Ullevaal 95» er i boks, selv om gullungen ble født tre år for seint. I går lanserte Ingebrigt Steen Jensen et nytt slagord:

«Risting i tjue-null-én.»

Det handler om det store Champions League-flagget som du ser blafre i midtsirkelen foran Rosenborgs kamper i Mesterligaen.

Og innen år 2001 - eller tjue-null-én som det heter i slagordsform - er det Stabæk-folk som skal stå i midtsirkelen på Nadderud og riste i det svære seilet.

Klare framtidsplaner

I 1990 var det Ingebrigt Steen Jensen personlig som fikk visjonen om Stabæk-cupfinale, og som spredde den sinnssyke ideen videre. Åtte år seinere blir Stabæk-drømmene født av flere.

- Stabæk skal kjempe om seriegullet neste sesong, vi skal spille i Champions League i 2001 og vi skal være Norges ledende klubb innen 2002, sier Steen Jensen.

En viktig del av Stabæk-framtida handler altså om å gjøre det laget gjorde på Ullevaal søndag: å slå Rosenborg. Og som Stabæk gjør i Steen Jensens lille forskningsprosjekt: Han har satt opp en tabell der bare kampene mellom Norges fem beste lag er med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer