Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mesterliga-sjokk: Herjet

Sesongens første mesterligaseier er et faktum for Elverums håndballherrer. Slovenske Celje ble slått hele 37-26 i Terningen Arena.

HERJET: Lukas Sandell og Elverum herjet mot Celje. Foto: Shutterstock
HERJET: Lukas Sandell og Elverum herjet mot Celje. Foto: Shutterstock Vis mer

Etter åtte tap og et uavgjort resultat kunne hedmarkingene endelig slippe jubelen løs for to poeng i årets mesterligaspill. Det gjør at laget holder liv i drømmen om avansement fra gruppespillet.

Etter en jevn åpning sa Elverum takk for følget. Storspill i både forsvar og angrep sørget for at hvittrøyene gikk til pause med en komfortabel 21-13-ledelse. Hele 84 prosent av hvittrøyenes skudd resulterte i mål før sideskiftet.

Noen flere bom ble det etter pause, men seieren var aldri truet. Til slutt kunne vertene slippe jubelen løs for en sterk 11-målsseier i egen hall. Seieren er Elverums største i turneringen noensinne.

Alexander Blonz, Sigvaldi Gudjónsson, Magnus Fredriksen og Lukas Sandell scoret seks mål hver og ble med det toppscorere i oppgjøret.

Seieren medførte at tabelljumbo Elverum klatret forbi Zagreb, som tapte mot Szeged lørdag. Opp til Celje på den siste plassen som gir avansement er det tre poeng.

Hvittrøyenes neste mesterligaoppgjør er hjemme mot gruppeleder Barcelona 9. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media