Mesterliga-trenerne fornøyde

Både Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad og Nordstrand-sjef Ivica Rimanic er kjempefornøyde med mesterligatrekningen.

Larvik skal ut mot polske Montex Lublin, østerrikske Hypo Niederösterreich og danske Ikast. Nordstrand trakk FTC Budapest fra Ungarn, Leipzig fra Tyskland og danske Viborg.

Nordstrand åpner hjemme mot det ungarske laget, mens Larvik må til Polen for å møte Montex Lublin i første kamp.

- Jeg er godt fornøyd med dette. Ikast er nok det beste laget vi kunne få fra nivå 4, mens Hypo er det beste laget fra nivå 1, sier Ole Gustav Gjekstad til NTB.

- Både sportslig og med tanke på reisingen er denne trekningen bra for oss, sier Larvik-treneren.

Han sier at det helt sikkert kommer til å bli en tøff åpning på bortebane i Polen, men Larvik har bra erfaring med å åpne mesterligaspillet på bortebane de siste årene.

- Etter bortekampen skal vi spille to hjemmekamper på rad, og det er flott. Jeg ser på åpningskampen i Polen som litt av en nøkkelkamp. Vi vinner den er mye gjort, for hjemme skal vi jo bare vinne, sier Gjekstad til NTB.

Kjempefornøyd

Ivica Rimanic i Nordstrand jublet at han var kjempefornøyd da vi snakket med ham i dag.

- Det skulle bare mangle. Denne trekningen er veldig bra for oss, sier Rimanic til NTB.

Han satte opp sin egen ønsketrekning i går, og på blokka hans sto det Leipzig, Viborg og Hypo. Trekningen gjorde at Hypo ble byttet ut med Budapest, men det gjorde ingenting for treneren.

- Jeg mener trekningen er slik at vi kan gjøre det veldig bra. Dessuten er jeg kjempefornøyd med at vi unngikk de østeuropeiske lagene. Jo, jeg tror vi kan spille brukbart i denne gruppen, men om det kan bli bra nok til å gå videre, er ikke godt å si, for Viborg og Budapest er klare favoritter i gruppen vår, sier Ivica Rimanic.

 • I EHF-cupen og cupvinnercupen for kvinner er det ingen norske lag med i tredje runde, som ble trukket onsdag.

  (NTB)

  Trekningen i Mesterligaen for kvinner:


  Gruppe A: Kometal Skopje (Makedonia), Toljatti (Russland), Podravka Vegeta (Kroatia), Valencia (Spania).

  Gruppe B: FTC Budapest (Ungarn), Viborg (Danmark), Leipzig (Tyskland), Nordstrand (Norge).

 • Nordstrand åpner hjemme mot FTC Budapest 4. eller 5. januar neste år. Andre kamp går borte mot Viborg 11./12. januar, så er det hjemme mot Leipzig 18./19. januar, og ny hjemmekamp 14 dager senere (8./9. februar) mot Viborg. Nordstrand avslutter gruppespillet med to bortekamper, mot Budapest 15./16. februar og mot Leipzig 22./23. februar.

  Gruppe C: Hypo Niederösterreich (Østerrike), Larvik (Norge), Montex Lublin (Polen), Ikast (Danmark).

 • Larvik innleder gruppespillet borte mot Montex Lublin 4. eller 5. januar neste år. Deretter er det hjemmekamp mot Ikast 11./12. januar, hjemmekamp mot Hypo Niederösterreich 18./19. januar, borte mot Ikast 8./9. februar, hjemme mot Montex Lublin 15./16. februar og til slutt borte mot Hypo Niederösterreich 22./23. februar.

  Gruppe D: Brilliant Podgorica (Jugoslavia), Krim Ljubljana (Slovenia), Mislata (Spania), Metz Metropole (Frankrike).

JUBLER: Nordstrand-trener Ivica Rimanic fikk to av de tre lagene han ønsket seg.