Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mesterligakamp kan bli stengt for publikum

Eventuelt må alle ha på munnbind.

SVINEINFLUENSA KAN GI TOMME TRIBUNER: Andrei Sjevtsjenko og Dynamo Kiev møter Esteban Cambiasso og Inter på onsdag. Men publikum kan bli nektet adgang til kampen på grunn av svineinfluensaen som herjer i Ukraina.  REUTERS/Max Rossi   (ITALY SPORT SOCCER)
SVINEINFLUENSA KAN GI TOMME TRIBUNER: Andrei Sjevtsjenko og Dynamo Kiev møter Esteban Cambiasso og Inter på onsdag. Men publikum kan bli nektet adgang til kampen på grunn av svineinfluensaen som herjer i Ukraina. REUTERS/Max Rossi (ITALY SPORT SOCCER) Vis mer

|||

Svineinfluensaen i Ukraina kan gi tomme tribuner når Inter kommer på besøk for å møte Dinamo Kiev i mesterligakamp onsdag.

Ukraina er hardt rammet av svineinfluensaen, og allerede fredag bestemte regjeringen i landet at det er forbudt med store ansamlinger av folk.

Men idretten i Ukraina tok ikke hensyn til anbefalingene fra regjeringen i helgen. De fleste idrettsarrangementene gikk som planlagt med publikum til stede.

- Vi vurderer tiltak mot influensaepidemien fortløpende, og jeg ser ikke bort fra at onsdagens mesterligakamp kan måtte gå for tomme tribuner, sier Kievs borgermester Leonid Tsjernovetskij.

- Dersom banen blir stengt er det for tilhengernes eget beste. De får anledning til å se kampen likevel, på TV, sier borgermesteren.

Det kan også tenkes at myndighetene tillater folk å slippe inn på stadion, men da er det muligheter for at alle må stille med munnbind.

Det var mulig å få kjøpt billetter til kampen i Kiev mandag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media