Mestertakter

RYKKINN (Dagbladet): Bækkelaget-Madeira 37-17 (BSK til Champions League med 68-39 sammenlagt). Hun har sagt nei til EM-spill for Norge, men Cecilie Leganger (25) har likevel tro på internasjonalt gull denne sesongen: I Champions League med Bækkelaget.

- Dette mannskapet er i stand til å vinne Champions League. Jeg sier ikke at vi gjør det, men vi har grunn til å ha tro på det hvis vi klarer å være stabilt gode. For selv om en del av klubbens tidligere stjerner er borte, så er det et enormt potensiale i dette laget. Det handler bare om å få det ut, sier Cecilie Leganger til Dagbladet.

Til tross for at Bækkelaget vant 31- 22 på bortebane forrige helg sparte de ikke på noe mot kasteballen fra Madeira i Rykkinnhallen i går kveld.

Ny egenskap

For Cecilie lå den største gleden i at de rundspilte motstanderen, og ikke bare rodde i land en komfortabel seier.

- Bækkelaget har jo vunnet mye tidligere, men har ikke vært kjent for å vinne med store sifre. Det er en egenskap dette mannskapet har utviklet noen steg, mener Cecilie Leganger.

Champions League-gruppene trekkes i morgen - og Leganger etterlyser treningskamper mot god internasjonal standard foran mesterliga-kampene.

- Vi trenger heller ikke å reise ut av landet. Å sparre mot Larvik vil også være bra matching, mener Leganger.

Overskudd

Selv sprudler hun av overskudd etter sitt definitve EM-nei.

- Nå føler jeg meg som en student igjen. Det er lenge siden sist, og det har utvilsomt gitt meg mer overskudd, sier medisinstudenten.

Og hun har ikke dårlig samvittighet for at Norge nå har havnet i en alvorlig keeperkrise - i tillegg til alle forfallene også fra sentrale utespillere.

- Jeg var en av de første som nevnte at jeg kunne komme til å si nei til EM. Derfor er det kanskje litt dumt at jeg ble den siste som sa endelig i fra. Utfordringen for Norge nå ligger i å utnytte at de ikke ligger noe press på laget. Da kan de være gode for medalje, mener Leganger. Forrige sesong røk Bækkelaget ut i kvartfinalen i Champions League etter 41-57 tap over to kamper mot makedonske Kometal Skopje.

<B>TROR PÅ GULL:</B> Cecilie Leganger håper på gull med Bækkelaget i Champions League.