Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mexico-spiss døde i Hellas

Antonio de Nigris ble bare 31 år.

LANDSLAGSSPILLER: Antonio de Nigris, her fra en landskamp mot Uruguay i 2001, døde før han ankom sykehuset i dag tidlig. Foto: AP/Daniel Jayo
LANDSLAGSSPILLER: Antonio de Nigris, her fra en landskamp mot Uruguay i 2001, døde før han ankom sykehuset i dag tidlig. Foto: AP/Daniel Jayo Vis mer

||| (Dagbladet.no): Den meksikanske landslags-spissen Antonio de Nigris (31) er død, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge Reuters ble de Nigris kjørt til universitetssykehuset i Larissa i morgentimene i dag. Han ble konstatert død ved ankomst.

Meksikaneren spilte for den greske klubben Larissa. Ifølge en pressemelding på klubbens hjemmeside er omstendighetene og årsaken bak dødsfallet ennå ikke kjent.

Ifølge meksikanske aviser ble de Nigris rammet av hjertestans. Han obduseres i Hellas seinere i dag.

Larissa skriver at hele klubben er i dyp sorg etter de Nigris bortgang.

- Vi ønsker å kondolere overfor hans familie, spesielt til hans kone Sonia og deres femårige datter Miranda.

Spillerens lillebror Aldo spiller for meksikanske Monterrey, og Monterrey-klubbpresident Jorge Urdiales bekrefter dødsfallet.

- Vi kan bekrefte dødsfallet, og i øyeblikket tenker vi bare på hvordan vi kan hjelpe Aldo og hans familie, sier Urdiales.

Antonio de Nigris startet karrieren sin i Monterrey, og ble der fram til 2002. Siden har han spilt for en rekke klubber, blant i Mexico, Brasil, Spania og Tyrkia. Han kom til Larissa fra tyrkiske Ankaragücü i sommer.

Spissen fikk ifølge playerhistory.com 17 landskamper for Mexico. Han scoret fire landslagsmål .

SPILTE MOT GHANA: Antonio De Nigris fikk 14 landskamper for Mexico. Her mot Ghana i en landskamp i London i 2008. Foto: AP/Tom Hevezi
SPILTE MOT GHANA: Antonio De Nigris fikk 14 landskamper for Mexico. Her mot Ghana i en landskamp i London i 2008. Foto: AP/Tom Hevezi Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media