Mexico-treneren mistet hodet og dro til journalist etter Gold Cup-triumf. Nå har han fått sparken

Miguel Herrera.

SPARKET: Miguel Herrera. Foto: AP Photo/Matt Rourke
SPARKET: Miguel Herrera. Foto: AP Photo/Matt Rourke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mexico vant Gold Cup med 3-1 over Jamaica i finalen natt til mandag.

Etter det skal det ha bikket fullstendig over for trener Miguel Herrera. Treneren er vanligvis veldig engasjert på sidelinjen under kampene, men nå skal han altså ha tatt det med seg utenfor.

New York Post melder at sportsjournalist Christian Martinoli i Television Azteca hevder han ble dratt til av landslagstreneren. Han skal angivelig ha forsøkt å slå ham to ganger, men da hadde en kollega av Martinoli gått mellom de to.

Ifølge den amerikanske avisa har Martinoli kritisert Herreras opptreden som landslagssjef. TV-kanalen sendte ut en pressemelding i etterkant av hendelsen, der de uttrykker bekymring:

- Vi er overrasket og bekymret over oppførselen til vår landslagssjef. Det mexikanske fotballforbundet burde ikke tillate at slike angrep skjer på en av våre kollegaer.

Sports Illustrated meldte tirsdag at Miguel Herrera nå har fått sparken som landslagssjef. Senere på kvelden kom bekreftelsen fra Det mexicanske fotballforbundet. Det altså bare to dager etter seieren i Gold Cup.

- Vi har tatt beslutningen om å løse Herrera fra hans oppgaver. Våre verdier og prinsipper må opprettholdes uavhengig av resultater, sier presidenten i Det mexicanske fotballforbundet, Decio de Maria.

Ifølge Sky Sports har Herrera nektet for at han slo til journalisten.

- Jeg dyttet ham. Vi kranglet, og jeg dyttet til ham. Jeg slo ham ikke, jeg er ikke så dum, sa Herrera.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer