Mexico vant bronse i Copa America

Slo Uruguay 3-1 i bronsefinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- I CONCACAF-regionen skal vi være best, i Sør-Amerika skal vi være på nivå med Brasil og Argentina, sa Mexicos Omar Bravo.

Uruguay-forsvarer Diego Lugano fikk en ny tung kamp. I semifinalen mot Brasil misbrukte han et avgjørende straffespark. Natt til søndag fulgte han opp med å gi bort straffespark før han ble utvist.

- Vi startet bra og dominerte kampen, men i løpet av ett minutt forandret alt seg, sukket Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez.

Sebastian Abreu headet Uruguay i ledelsen midtveis i første omgang, men det snudde Mexicos vei da Lugano mistet hodet. Han slo Gerardo Torrado med albuen etter 37 minutter. Det resulterte i straffespark og rødt kort.

Cuauhtemoc Blanco utlignet fra ellevemetersmerket før Omar Bravo og Andreas Guardado sikret meksikansk seier med hvert sitt mål fra distanse i annen omgang.

- Tredjeplassen viser at vi er på rett vei, sa Mexicos landslagstrener Hugo Sanchez.

(NTB)

TØFFE TAK: Mexicos Jaime Lozano (t.h.) kaster seg inn i en duell med Uruguays Diego Forlan. Til slutt var det førstnevnte som kunne juble for bronse i Copa America. Foto: CHICO SANCHEZ/EPA/SCANPIX
TØFFE TAK: Mexicos Jaime Lozano (t.h.) kaster seg inn i en duell med Uruguays Diego Forlan. Til slutt var det førstnevnte som kunne juble for bronse i Copa America. Foto: CHICO SANCHEZ/EPA/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer