Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mia gloheit i Danmark

HJØRRING: (Dagbladet): Danmark - Norge 23-23. Før hun har spilt en eneste kamp for sitt danske lag Frederiksberg er Mia Hundvin (23) allerede blitt en så stor kjendis i sitt nye hjemland at bare søkeordet «Sex» er mer populært på danske internettsider enn navnet til den sjarmerende Bergens-jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det viste internettutgaven til den danske avisa Ekstrabladet i går. Danskene er så nysgjerrige på kjæresten til deres egen yndling Camilla Andersen (27) at hun smadrer Anna Kournikova, puppe-piken på side 9 - og selv Camilla Andersen - på lista over ord det er søkt mest på.

- Sier du det? Jo da, interessen er stor den, sier Mia Hundvin til Dagbladet etter den intense og spennende treningskampen mot Danmark i danske Hjørring i går kveld.

- Og danskene er et fantastisk flott folkeslag. Selv om mange allerede begynner å kjenne meg igjen, så får jeg stort sett gå i fred når jeg skal kjøpe CD'er eller gå på kafe.

Vil snappe Mia

Følgende tekst på en diger papp-plate i den stappfulle Vendiahallen sier også mye om at danskene allerede har lagt henne for elsk: «Mia for dansker».

For de fleste dansker har ennå til gode å se Hundvin spille «live» ...

- Veldig smigrende. Men jeg forblir nok norsk, ja, smiler Hundvin.

Kultstatus

Danske aviser Dagbladet snakket med i går tror Mia vil få en helt spesiell kultstatus i Danmark.

Thomas Idskov, Berlingske Tidende:

- Hun er blitt veldig kjent her allerede på grunn av forholdet til Camilla. Vi har allerede hatt to hovedoppslag på dem sammen, så man kan godt si at hun er blitt en kjendis allerede. Jeg tror hun vil bli like kjent som Camilla.

Finn Stilling, Ekstrabladet:

- Mia er allerede en kjendis her, og hun vil bli veldig populær når ligaen starter opp. Ikke bare fordi hun er kjæreste med Camilla Andersen, men også fordi hun er en utmerket håndballspiller, sier Stilling.

Strekk

At hun er en god håndballspiller, viste da også Hundvin i går - med to flotte spillemål og frekt spill i forsvar. Men en strekk i leggen tvang henne til å se de spennende sluttminuttene fra benken.

- Strekken er ikke alvorlig, men den var en advarsel om at jeg må bli flinkere til å be om hvile. Men jeg regner med at jeg klar igjen til kampen i dag, sier Hundvin.

POPULÆR: Mia Hundvin er allerede stor kjendis i Danmark. Ikke minst på grunn av ekteskapet med Camilla Andersen<br>(i forgrunnen).