Mia Hundvin er gravid

Mia Hundvin venter barn i april og avbryter håndballkarrieren - i alle fall inntil videre.

Det offentliggjorde den danske håndballklubben Aalborg i dag. Mia Hundvin ble lansert som klubbens nye stjerne før årets sesong, men hun rakk bare å spille tre kamper før nyheten om graviditeten sprakk.

Mia Hundvin har tidligere bekreftet at hun og snøbrettstjernen Terje Håkonsen var kjærester. Manager for Håkonsen, Henning Andersen, ønsket ikke å kommentere nyheten om at Hundvin er gravid overfor NTB mandag.

- Vi kommenterer kun sportslige saker, sa han.

Hos Mias arbeidsgiver ble nyheten mottatt med blandede følelser.

- Profilmessig og sportslig er vi selvfølgelig svekket, men det er en meget gledelig begivenhet. Det å få barn er stort, og man kan ikke sette håndball høyere enn det, sier sportssjef Per Andersen i Aalborg.

Mia Hundvin har fløyet fra København til Aalborg for å trene med sin nye klubb, men nå er det usikkert om hun kommer til å ha noe som helst med klubben å gjøre i tiden framover.

- Hun forsvinner ikke helt selv om hun bor i København. Vi har ikke bestemt noe ennå og vet ikke helt hva hun skal gjøre. Kanskje hun kommer til å få en markedsføringsfunksjon, sier Andersen.

Han vet heller ikke om Mia Hundvin, som kom til Aalborg fra Slagelse, har planer om å vende tilbake til håndballkarrieren som nybakt mor.

- Det er vanskelig å si noe om det nå, men mange vender tilbake etter å ha fått barn. Så langt er vi ikke kommet, sier han.

Aalborg kommer ikke til å hente inn noen erstatter for Mia Hundvin med det første.

- Mia var helt klart førstevalget, men vi har flere gode spillere. Umiddelbart skal vi ikke hente noen forsterkning, men man skal aldri si aldri, sier Andersen.

(NTB-Ritzau)

GRAVID: Mia Hundvin i aksjon for Aalborg. Nå legger hun håndballen på hylla. Kanskje for godt.