Mia lysten på comeback

Mia Hundvin er innstilt på å gjøre comeback for Norge før EM 2002.

Mia Hundvin sa nei til mer landslagsspill etter OL i Sydney. Nå er landslagslysten tilbake. Marit Breivik vil hatt med bergenseren allerede nå i desember, men det blir ikke aktuelt.

- Da jeg så alle samlingsdøgnene, var jeg ikke i tvil. Jeg har for mye å gjøre på skolen, sier Hundvin til Bergens Tidende.

Men i EM 2002 er 24-åringen innstilt på comeback for Norge.

- Da er mesterskapet i Danmark, og når du spiller i Danmark, har du lyst til å vise danskene at Norge er bedre, sier Mia Hundvin.

Hun er lei av at hun stadig blir minnet på at partneren Camilla Andersen tok OL-gull. Selv måtte hun ta til takke med OL-bronse.

- Medaljene ligger i en skuff, og hver gang noen ser på dem, spør de hvorfor min har så rar farge. Jeg blir bare dritsur. Camilla tør ikke tulle med det en gang, sier Mia.

- Vi var bedre enn dem. Derfor tror jeg aldri jeg kommer over det. Da må jeg i så fall vinne mitt eget OL-gull.

Det kan hun få sjansen til i Aten i 2004.

I et langt intervju med Bergens Tidende snakker hun om mulighetene får landslagscomeback, klubbskiftet til Anja Andersens Slagelse og sitt forhold til Camilla Andersen.

- Jeg ble litt sjokkert med en gang jeg merket at jeg hadde følelser for Camilla. Jeg hadde jo bare vært med gutter tidligere, men jeg aksepterte det veldig fort. Derfor kan jeg ikke si at nå er jeg på det andre laget. Jeg spiller bare på mitt eget lag. Jeg er bare meg selv, sier Mia Hundvin.

(Dagbladet.no)

FOR NORGE IGJEN? Mia Hundvin åpner for comeback på landslaget neste år. Her er Hundvin i duell med partneren Camilla Andersen under Sydney-OL. Foto: SCANPIX