Mia og Camilla flytter sammen

Mia Hundvin gleder seg sinnsykt til å forsvinne i mengden når hun om noen uker flytter sammen med kjæresten Camilla Andersen i København.

Kjærlighetsforholdet mellom de to kvinnelige håndballkjendisene har vært en dårlig skjult hemmelighet det siste halvåret. Nå synes Mia Hundvin det er greit at avisene skriver om forholdet, selv om hun ikke vil kommentere det.

- Jeg gleder meg sinnssykt til å bo i en by der jeg kan forsvinne litt i mengden.

- Jeg er helt sikker på at det ikke blir like mye mas rundt meg i Danmark som i Norge, sier Mia til Bergens Tidende.

Den 23 år gamle Tertnes- og landslagsspilleren flytter til København for å studere mediefag og være sammen med kjæresten Camilla Andersen (26). Den danske landslagsstjernen spiller også i Frederiksberg, samme klubb som Mia nå skal spille for.

For noen uker siden var det spekulasjoner om en Camilla-overgang til Tertnes. Da uttalte den danske stjernen at hun aldri kunne tenke seg å flytte til Bergen.

- De er jo gale i den byen der, sa Camilla og henviste til journalistene.

Kjærestene skal altså spille på samme lag i Danmark, men vil ganske sikkert møtes som motstandere med hver sin landslagsdrakt i årene framover. Det synes ikke landslagstrener Marit Breivik er noe problem.

- Det blir ikke første gang kjærestepar spiller mot hverandre i håndball. Jeg synes Mia og Camilla skal få lov til å ha et privatliv. Men jeg ser ikke noe problem i at de skal møtes på banen. Jeg vil også ønske Mia all mulig suksess i København, sier Marit Breivik til VG.