Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mia og Kjersti skuffer inn til Tertnes

Pluss i kassa for Kjersti Grini og Tertnes, minus for Anja Andersen og Bækkelaget. Slik ser de foreløpige regnskapstallene ut for 1998. Publikumstall for sesongen hittil viser at Kjersti, Mia Hundvin og Tertnes trekker overlegent flest tilskuere også på bortebane.

Tertnes har et snitt på 1043 på sine sju bortekamper. Bækkelagets tall er 792.

- Det var overraskende og ganske utrolig, særlig med den stjernestallen Bækkelaget har, mener Kristian Jæger.

Men er mest han opptatt av sin egen klubbs økonomiske suksess. Det forventede overskuddet i bergensklubben er på et par hundre tusen kroner. Og framtida er lysere enn noen gang:

- Vi tjente nok mer på det norske EM-gullet enn noen av de andre norske toppklubbene, sier Kristian Jæger og peker på de tre hovedgrunnene:

- Mia Hundvin, Kjersti Grini og Mette Davidsen. Vi hadde tre jenter blant landslagets mest brukte spillere i EM, konstaterer han.

Spesielt Mia Hundvin rykket opp i den øverste kjendisklassen. En aldri så liten side-effekt: Mia leder avstemningen om Norges mest sexy kvinne i bladet Mann...

- Vi har profiler, og i tillegg er Tertnes blitt et godt varemerke og meget salgbart produkt, forteller Kristian Jæger til Dagbladet.

Bergensklubben vil gjøre laget enda mer attraktivt neste sesong. Landslagets ass. trener Arne Högdahl er favoritt til trenerjobben, og kanskje kommer kona Mia Hermansson Högdahl fra Byåsen.

- Vil Mia spille for oss, så har vi nok råd til henne også, sier Tertnes-lederen, som også har en ny toppkeeper øverst på ønskelista.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media