Mia snart klar

Mia Hundvin nærmer seg sterkt en kontrakt med danske Frederiksberg. Det gjenstår bare detaljer før hun signerer med klubben til Camilla Andersen.

- Sjansene ser gode ut. Vi håper hun er klar snart, sier sportslig leder i Frederiksberg, Claus Andersson, til Dagbladet.

Danskene har hatt jevnlig kontakt med Mia på telefon den siste tida.

- Hun virker interessert. Vi jobber både med å skaffe jobb og skoleplass, sier Andersson.

Etter det Dagbladet erfarer har Mia nesten sikret seg en jobb/opplæringsavtale med dansk TV2. TV-kanalen er en av sponsorene til Camilla Andersen, som er Mias nære venninne. Mye tyder på at de to blir å finne i samme klubb neste sesong. I går bekreftet Camilla Andersen at hun ønsker å bli i Frederiksberg.

- Sånn som det ser ut nå, blir jeg værende i FIF. Alt annet som er skrevet i pressen er bare spekulasjoner, skriver Camilla på sin egen hjemmeside.

Hun har nettopp vært i Bergen på besøk hos Mia Hundvin. På hjemmesidene forteller hun hvorfor hun valgte å si nei til tilbudet fra Tertnes.

- Jeg ville ikke bli en del av mediesirkuset som hersker rundt laget og byen. Jeg hadde et hardt år med media da jeg spilte i Bækkelaget, og det har jeg ikke tenkt å by verken min familie eller meg selv en gang til, sier Camilla.